Array
(
)

Dinie van Triest

Schilderkunst

Mijn schilderijen lopen in onderwerp en gebruikte technieken nogal uiteen. Mijn scholing ook. Ik ben begonnen, toen ik wat meer tijd voor mezelf kreeg, te tekenen . Al heel gauw vond ik dat zwart/ wit en grijstinten niet voldoende weergaven wat ik wilde weergeven en kwam er acrylverf bij en allerlei andere materialen die me boeiden.

Om de techniek, het inzicht en weten wat te doen wanneer het fout zou gaan tijdens het werk, vond ik het tijd worden voor een gedegen opleiding. Die heb ik gevolgd aan de Academie voor fijn schilderen: Artistique en leerde daar schilderen naar de leer van oude meesters.

Dat is heel precies en minutieus leren schilderen. Na drie jaar aan deze school, was deze opleiding voltooid.  Intussen wilde ik niet meer alleen maar heel precies werken en volgde lessen in het wat vrijer werk. Ook heb ik een jaar Chinese letters en tekeningen maken gedaan. Nu probeer ik alles wat me raakt  en leuk vind, te maken en gebruik daarbij alle materialen die me aanspreken.  Vandaar de grote verscheidenheid waarin iets hetzelfde blijft: ik werk graag netjes en ik hoop dat u dat kunt herkennen in mijn werken.

Naam:Dinie van Triest
Plaats:Gorssel
Emailadres:het-nuisveld@kpnmail.nl
Telefoonnummer:0657015765
website:

Expositie locatie

De Bongerd 11, 7213 DL Gorssel

De Bongerd 11, 7213 DL Gorssel

By Sitework sitework icon