Fietsroutes

Vier fietsroutes en één wandelroute!!

Natuurlijk hopen we op mooi weer tijdens de Kunstroute 2024. De Paasdagen vallen vrij vroeg in het seizoen, maar we gaan er toch vanuit dat weer veel mensen op de fiets zullen stappen om de verschillende locaties te bezoeken.
Bij vorige edities ontvingen we vrij veel vragen naar met name fietsroutes. We zijn dan ook heel blij dat we een viertal fietsroutes en een wandelroute hebben kunnen ontwikkelen. De fietsroutes zijn allen rond de 25 km en de wandelroute binnen de stad Lochem een kleine 3 km.
De routes zijn te verkrijgen via de VVV-agentschappen binnen de gemeente Lochem, maar ook heel goed direct vanaf deze website te gebruiken of downloadbaar.
Alle locaties zijn slechts in één route zijn opgenomen. Er zijn geen dubbelingen. Voor de stad Lochem geldt dat de locaties ófwel in de fietsroute óf in de wandelroute zitten.

 

Gebruik vanaf website:
– Je kunt de kaart rechtstreeks vanaf de site downloaden, zonder eerst aan te melden op Komoot. (Komoot is het programma waarmee de routes zijn ontwikkeld.)
– Wanneer je wel gebruik wilt maken van Komoot moet je eerst een (gratis) account aanmaken, als je deze nog niet hebt. Een kaart van Gelderland is dan ook nog gratis te downloaden.

 

Heel veel fiets (-en wandel)plezier binnen onze fraaie Lochemse gemeente. En bovenal geniet van de Kunst en de gesprekken met de Kunstenaars!

By Sitework sitework icon