Vincent Geels

FotografieGrafiekMultimediaSchilderkunstProfessioneel kunstenaar

 

Vincent Geels

Vaak noemt men mij een schilderbeest , ik heb daar geen moeite mee en ik ben juist zeer dankbaar dat ik mijn hele leven zo mag schilderen zoals ik dat wil, eigenlijk kan en wil ik ook niets anders .
Volg graag workshops o.a. bij Sam Drukker ,Irma Braat en Luc Driessche.
De CVP opleiding van de hedendaagse Amerikaanse kunstenaar Nicolas Wilton, 2020,2021,2022.
Ik hou erg van Wabi Sabi, een Japanse techniek , wat  de schoonheid van de imperfectie inhoud. De kleine  oneffenheid die sommige ,vele mensen hebben, is juist zo bijzonder mooi en aantrekkelijk.

Bij de komende kunstroute  2024, zou ik U uitleg kunnen geven , als U  vragen mocht hebben over sommige kunstwerken . Mocht U zich aangetrokken voelen tot een beeld of schilderij dan herkent  u waarschijnlijk iets waar u zelf een connectie mee heeft . Ook kan het de kleur of het lijnen spel zijn . Ik zou het fijn vinden met u te ontmoeten en kijkt U geheel  vrijblijvend naar alle kunst daar in het Stadshuus.

Markt 3 ,in Lochem. 

Schilderen beheerst een heel groot deel van mijn leven. Het experimenteren met allerlei gereedschap en materialen in mijn schilderijen, bepalen de nieuwsgierigheid naar wat voor nieuwe beelden zich aan mij openbaren. Die schilderijen bepalen dan ook hoe ik verder moet gaan, niemand anders kan dat.

Verschillende  workshops volgde ik bij De Wackers Academie Amsterdam, Masterclasses bij Sam Drukker, portretschilderen bij Irma Braat en ik nam deel aan enkele Noordzee schilderfestivals.
Lid van Art Diversity,
Lid van de modelteken en schilder club in Lochem.
Lid van Pictura Gelria.
Lid van the Urban Sketchers .
Ik coach sommige mensen, die mij nodig hebben om verder te komen in hun schilder plezier. Samen kom je verder, dus ik zie U graag.

groet Vincent

Naam:Vincent Geels
Plaats:Lochem
Emailadres:geels.vincent@gmail.com
Telefoonnummer:06 - 42105280
website:https://www.vincentgeels.exto.nl

Expositie locatie (toegangkelijk voor minder valide)

Haitsma Mulierlaan 19, Lochem, Nederland

Haitsma Mulierlaan 19, Lochem, Nederland

By Sitework sitework icon