Helene Gandolfi

TekeningenToegepaste kunstSchilderkunstProfessioneel kunstenaar

Helene Gandolfi

Ook dit jaar ben ik weer deelnemer aan de kunstroute Lochem. Een evenement waar ik altijd erg naar uitkijk. Veel bezoekers, leuke gesprekken en een mooie gelegenheid om nieuw werk tentoon te stellen.

Ik ben een realistisch schilder en maak voornamelijk olieverfportretten en -naaktschilderijen op hout. Ook heb ik weer een groot aantal miniatuurschilderijtjes gemaakt van voornamelijk naaktmodellen. In mijn schilderwerk maak ik graag gebruik van een groot donker/licht contrast en hou ik er van om de schilderstreek zichtbaar te laten.

Benieuwd naar mijn werk? Kom dan vooral langs tijdens de kunstroute 2024 of bekijk vast mijn website. Daar vind je ook alle informatie over de cursussen en workshops die ik geef. De cursussen geef ik zowel op locatie (Lochem) als online.

Tijdens de kunstroute teken ik ook mee met de andere leden van de Modeltekenclub Lochem. Een hele leuke live-gebeurtenis waarbij we de bezoekers in de Molenzaal op papier zetten. Dus neem plaats op het podium en na een vrijwillige bijdrage mag je het gemaakte werk mee naar huis nemen.

Dus heel graag tot ziens in Het Stadshuus Lochem!

 

 

Naam:Helene Gandolfi
Plaats:Laren Gld
Emailadres:info@helenegandolfi.nl
Telefoonnummer:06-40702159
website:https://https://www.helenegandolfi.nl

Expositie locatie (toegangkelijk voor minder valide)

Het Stadshuus, Markt 3, Lochem, Nederland

Het Stadshuus, Markt 3, Lochem, Nederland

By Sitework sitework icon