Array
(
    [0] => Ja
)

Rudy Volbeda

SchilderkunstProfessioneel kunstenaar

’t Liefst schildert Rudy buiten naar de directe waarneming (en plein air). Hij gebruikt ook wel door hemzelf gemaakte fotografie als inspiratiebron of als geheugensteuntje, waarbij hij elementen samenvoegt, overbodige dingen weglaat, de compositie aanpast en kleuren verandert. Zo ontstaat zijn eigen beeldtaal. Klassieke schildervaardigheden verliest hij nooit uit het oog. Alle schilderijen zijn gemaakt met olieverf op linnen of op paneel. Verder zijn alle schilderijen voorzien van een blankhouten baklijst of een black/gold lijst. En altijd voorzien van een laag vernis.

Rudy is een actieve en gepassioneerde schilder, waardoor er steeds weer nieuw werk ontstaat. Ze zijn te zien en te koop in zijn atelier en bij diverse galeries. Op 10 april is ook werk van Rudy te zien in Ons Gebouw, Sporkehout 4 in Harfsen van 11.00 – 17.00 uur. Je wordt ontvangen door Nienke Harmsen met haar iconen, door Claske de Waal met haar acrylschilderijen of door Hannie Beernink met haar aquarellen.

Wil je op de hoogte blijven van zijn nieuwste werk, exposities,  blogs, evenementen, schildertips, enz? Meldt je dan aan voor de email-kunstbrief op zijn website onder CONTACT. www.rudyvolbeda.com. Wil je zijn werk ‘in levende lijve’ zien, dan ben je van harte welkom in zijn atelier in Epse.

Naam:Rudy Volbeda
Plaats:Epse
Emailadres:rudyvolbeda@gmail.com
Telefoonnummer:06 51617912
website:https://www.rudyvolbeda.com
https://youtu.be/14V_2aSPQSk

Expositie locatie

Lochemseweg 42, Epse, Nederland

Lochemseweg 42, Epse, Nederland

By Sitework sitework icon