Andréa Leemeijer

TextielRecyclekunst

Hallo, ik ben Andréa Leemeijer.

 

Sinds 2022 woonachtig in Joppe met een mooi atelier aan huis. Van jongs af aan ben ik achter de naaimachine te vinden. Niet gek met een moeder die al haar en onze kleding zelf maakte en een creatieve vader. In het begin maakte ik vooral kleding, maar nu al ruim tien jaar tassen en aanverwante artikelen van nieuw en gebruikt materiaal.

Dat kan gebruikt materiaal zijn dat ik vind (postzakken, plunjebalen, borduurwerken….), of materiaal dat iemand mee brengt.

 

Inmiddels heb ik me gespecialiseerd in werken met leer door o.a. workshops bij Roos van Put in Den Haag (cursustassenmaken) en de jaaropleiding in Arnhem (leerlokaal). Maar werken met ander (gebruikt) materiaal vind ik ook nog steeds erg leuk.

 

Met een hoofd vol ideeën hangt er in mijn atelier inmiddels een mooie collectie tassen die te koop zijn.

 

Zoek jij die ene unieke tas die helemaal naar jouw wens is?  Kom dan eens langs om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Heel speciaal vind ik de opdrachten van mensen die een herinneringstas willen. Dat kan van alles zijn; een versleten favoriete stoel, een oude leren jas, een motorpak,….. Dit zijn bijzondere opdrachten die ik graag in nauw overleg of samen met de opdrachtgever vorm wil geven.

 

 

 

 

Naam:Andréa Leemeijer
Plaats:Joppe
Emailadres:dre_dre_dre@hotmail.com
Telefoonnummer:0639500913
website:

Expositie locatie (toegangkelijk voor minder valide)

Lochemseweg 72, Joppe, Nederland

Lochemseweg 72, Joppe, Nederland

By Sitework sitework icon