Naturebyelly

SieraadProfessioneel kunstenaar

Bij Naturebyelly is vormgeving,  naast de draagbaarheid het uitgangspunt. De uitvoering, met oog voor detail, is vaak in zilver. De kleur en eigentijdse uitstraling van zilver combineert mooi met veel natuurlijke stenen.

In onze sieraden vind je edelstenen met een natuurlijk breukvlak.  Ze zien eruit alsof ze zo uit een mijn komen.  Niets is minder waar.  Het is een proces van  nauwkeurig slijpen, bekijken en weer slijpen voor de steen in een sieraad verwerkt kan worden.  Het natuurlijke behouden en het teveel wegslijpen is een proces, dat veel tijd vergt.

Steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen verwerken we ook bijzondere slijpsels uit eigen slijperij. Dit zijn meestal unieke exemplaren. Het ontwerpen van een slijpsel en uitvoeren is maar één keer een uitdaging.

In Lüdinghausen ( Duitsland)  is Naturebyelly gekozen tot beste kunstenaar in 2023.

Elly exposeert dit jaar ( 2024 ) tijdens de LOCHEMSE KUNSTROUTE  bij Laura Hilhorst, atelier Terrakotta  in het buitengebied van Laren. Op deze prachtige locatie exposeren in totaal VIJF bijzondere kunstenaars. Laura Hilhorst met keramiek, Marike Cools met zwart-wit olieverfschilderijen, , Annemien Alberts met abstracte schilderijen,  Willy  Alferink met z’n porselein sculpturen en Naturebyelly met moderne sieraden.

 

Naam:Naturebyelly
Plaats:Huissen
Emailadres:naturebyelly@gmail.com
Telefoonnummer:0646633370
website:https://www.naturebyelly@gmail.com

Expositie locatie (toegangkelijk voor minder valide)

Verwoldseweg 41 7245 VZ Laren ( gld. )

Verwoldseweg 41 7245 VZ Laren ( gld. )

By Sitework sitework icon