Het Ontwerphuys

MultimediaProfessioneel kunstenaar

Wij zijn Het Ontwerphuys. Hét atelier voor iedereen die op zoek is naar écht iets anders aan de muur. Een persoonlijk ontwerp dat past bij jou en je interieur. Samen met één van onze artiesten ga je aan de slag om dat persoonlijke kunstwerk te ontwerpen. Onze professionele kennis en ontwerp ervaring, jouw wensen en ideeën. Samen aan de slag met jouw persoonlijke kunstwerk.

Expositie: Lochem in een ander licht
Een kunstconcept dat je meeneemt op reis. De kijker ziet bekende Lochemse gebouwen, maar anders dan anders. Het zal je verbazen hoe verrassend een bekende omgeving kan zijn. Als je er maar een ander licht op schijnt. En dat doen we. Letterlijk. De geëxposeerde werken hebben allen een bijzondere Augmented Reality laag waarbij de werken tot leven komen ondersteund door bijpassende audio. I.s.m. met fotograaf Rene van Buitenen.

Expositie: Met de Pet rond
Met de pet rond is een initiatief met mooie beelden en verhalen van boerenkinderen op het platteland. De kinderen dragen allemaal de pet van opa. De kinderen die door Erika Klein Kranenbarg zijn gefotografeerd, nemen je mee naar hun favoriete plek op de boerderij en vertellen ons op hun eigen manier hoe zij, hoe jong soms ook, nu al nadenken over later. ​Maar kunnen zij die boerenpet in de toekomst nog wel blijven dragen?

Naam:Het Ontwerphuys
Plaats:
Emailadres:info@hetontwerphuys.nl
Telefoonnummer:0573 701003
website:https://https://www.hetontwerphuys.nl/

Expositie locatie

Het Ontwerphuys, Noorderwal 23, 7241 BL Lochem

Het Ontwerphuys, Noorderwal 23, 7241 BL Lochem

By Sitework sitework icon