Centrale expositie tijdens de Kunstroute 2024

In samenwerking met de Kunstcommissie van het Stadshuus in Lochem organiseren we een centrale tentoonstelling met werk van kunstenaars uit de gemeente Lochem.

De tentoonstelling is te vinden op de bovenverdieping van het (verbouwde) Stadshuus, waar nu ook al exposities worden gehouden. We zullen daar ook de kunstroute openen.

Ook komt er documentatie te liggen van de deelnemende kunstenaars, hierdoor kunnen bezoekers zich nog beter oriënteren welke kunstenaars ze tijdens de route zeker willen bezoeken.

Na de Kunstroute zal de tentoonstelling nog de hele maand april te bezoeken zijn.

Een mooie tentoonstelling inrichten met werk van zeer veel en zeer diverse kunstenaars kan een uitdaging zijn. Er zal toch een zekere eenheid moeten zijn.

Het werk zal daarom aan een aantal voorwaarden moeten voldoen:

  • De afmeting voor schilderijen is 50×50 cm, voor ingelijst werk is je buitenmaat 50×50 cm.
  • Voor ruimtelijk werk geldt een maximumformaat van 50x50x50 cm.
  • Het thema van de werken en de expositie is DE VERWARRING. Bij de bepaling van dit thema hebben we o.a. gekeken naar de huidige tijd. Maar natuurlijk is het ook een thema dat veel vrijheid geeft.
  • Het werk moet voorzien zijn van goed ophangwerk met (aan de achter/ onderkant) je naam, techniek, eventueel website en locatienummer tijdens de kunstroute.

De provisie van deze verkoopexpositie is 20%.

Aanmelden kan bij Marjan Nagtegaal via mail  nagtegaal.marjan@gmail.com.

 

We zien je reactie graag tegemoet!

By Sitework sitework icon