1
Array
(
    [0] => Nee
)

De Kassei

TextielToegepaste kunst

DE KASSEI

De Kassei is een dagbesteding locatie voor mensen met verstandelijke beperking in het centrum van Lochem.

Naast het textielatelier is de Kassei ook een winkel, waar de eigen gemaakte producten verkocht kunnen worden. Voorafgaand aan de Kunstroute in Lochem, zijn we creatief bezig gegaan met restmaterialen. Voorbeelden daarvan zullen getoond worden tijdens de Kunstroute.

We maken alle textielproducten met de hand. Naast textiel, tonen we ook andere producten van papier, hout, keramiek en parafine. Alles gemaakt met veel creativiteit en passie door medewerkers.

De Kassei is er trots op om al meer dan twintig jaar een atelier te hebben in het mooie stadscentrum onder de grote kerktoren.

 

Creatief bezig zijn mét begeleiding

Op De Kassei begeleiden we onze medewerkers bij creatieve activiteiten en leren ze graag nieuwe vaardigheden. Op deze wijze participeren onze medewerkers op een volwaardige manier in de maatschappij.

 

Kleurrijke locatie

De Kassei is een kleurrijke en gevarieerde winkel met daarachter een groot atelier. Tussen de winkel en het atelier is een open verbinding. Klanten en medewerkers kunnen op die wijze contact maken. De Kassei is een onderdeel van Stichting Zozijn.

 

De Kassei is tijdens het paasweekend geopend op zaterdag en de tweede paasdag.

Naam:De Kassei
Plaats:Lochem
Emailadres:greta.greven@zozijn.nl
Telefoonnummer:088-5754208
website:

Expositie locatie (toegangkelijk voor minder valide)

Zozijn dagcentrum De Kassei, Molenstraat 6, Lochem, Nederland

Zozijn dagcentrum De Kassei, Molenstraat 6, Lochem, Nederland

By Sitework sitework icon