Gezocht: een Webredacteur en een Communicatietalent

Wij zoeken versterking op het communicatieve vlak. Op dit moment wordt er voor onze organisatie een nieuwe website gebouwd. Deze moet natuurlijk worden gevuld met diverse interessante kunstenaarsinformatie. Voor het vullen van de website zijn we dan ook op zoek naar een web redacteur.

Daarnaast zoeken we iemand die het leuk vind om te schrijven. Want natuurlijk een nieuwe website vraagt om frisse nieuwe teksten. Daarnaast willen we de website natuurlijk onder de aandacht brengen. Dus wanneer je het ook leuk vindt nieuwsbrieven voor zowel kunstenaars als bezoekers op te stellen, dan vernemen we graag van je.

Voor beide functies geldt dat het vrijwilligersfuncties zijn. Heel graag ontvangen we je berichtje met korte CV op info@kunstinlochem.nl

Alvast bedankt en graag tot snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.