Albertine Bruinier

Als klein meisje maakte Albertine al sieraden met kraaltjes en ringetjes, die zij dan op Koninginnedag verkocht. Na een carrière in de advocatuur en een eigen bedrijf in kinderkleding, begon het vorig jaar weer te kriebelen…. Amore Sieraden was geboren.

Albertine gebruikt bij het maken van haar sieraden uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen : 925 sterling zilver, 14k/20 goldfilled en vergulde materialen. Ook edelstenen en zoetwaterparel worden met liefde verwerkt in oorbellen, kettingen en armbanden. Ook rundleer vind je af en toe terug in haar collectie. De roestvrijstalen sluitingen worden desgewenst voorzien van een persoonlijke gravure. Ook andere sieraden kunnen naar wens samengesteld worden.

Voor de ‘puntjes op de i ‘volgt Albertine momenteel een cursus edelsmeden.
Heb je een vraag of wil je graag iets laten maken, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Tijdens de Kunstroute kunt u mijn werk bekijken op 1e Paasdag 17- en 2e Paasdag 18 april in de Gudulakerk te Lochem. 

Albertine Bruinier

exposeert tijdens de kunstroute  in

Gudulakerk, Markt, Lochem

06 49308469

info@roosentijn.nl

www.facebook.com/AmoreSieradenJewelry

www.instagram.com/amoresieraden.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.