Vincent Geels

Graag wil ik U mijn laatste werk laten zien in mijn Atelier. Mijn materiaalgebruik is onbegrensd en in een stijl die je geabstraheerd figuratief zou kunnen noemen.

Het laatste neigt ook naar pure abstractie. Experimenteren gaat vanzelf daar geniet ik van.  Ook werk ik veel in series.

Het mooiste is als ik ‘s morgens   door het vroege ochtendlicht naar mijn studio wandel en daar 20 minuten ga werken. Dat wil dan vaak eindigen laat in de middag…

De ene verfstreek daagt de andere uit en het spel begint. Het proces is belangrijk het resultaat is boeiend herkenbaar. Vele layers volgen elkaar op. Liefde, hoop,  verlangen en troost zijn in deze moeilijke tijd terugkomende emoties. Mijn beelden verschijnen onbewust op het doek. Het is heen en weer bewegen tussen onbewust en intuitief creeren.

Regelmatig is mijn werk te zien in solo of groepstentoonstellingen in Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Vincent Geels

Exposeert tijdens de kunstroute in

Atelier Vincent Geels – Haitsma Mulierlaan 19, Lochem

06 42105280

geels.vincent@gmail.com

www.vincentgeels.exto.nl


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.