Willy Alferink


Kunstenaar Willy Alferink uit Lochem wil eigenlijk alleen maar creëren. Hij heeft een enorme scheppingsdrang. Hij wil vooral zichzelf verrassen en hoopt bezoekers te verwonderen met zijn kunstwerken. Onlangs is Willy tijdens de Nationale Kunstdagen in Gorinchem door zowel de vakjury als het publiek uit de 185 exposanten gekozen tot winnaar met zijn sculpturen van scherven porselein. Hij noemt zijn techniek “ porseLIJMen “ en dat is totaal iets anders dan mozaïeken.

Willy is gestopt met het maken van schilderijen en maakt nu enkel nog sculpturen van zowel scherven porselein als van andere materialen. Omdat Willy van 15 april t/m zondag 24 april dagelijks van 11 tot 17 uur zijn diverse sculpturen exposeert tijdens Kunstmoment in Diepenheim kan hij zelf niet aanwezig zijn in zijn Huis-Galerie om zijn schilderijen met KORTING te laten zien. Tijdens deze 3 dagen zult u daarom zijn partner Tejo aantreffen en hij zal u dit keer verwelkomen en rondleiden. De meeste schilderijen worden tijdens deze 3 dagen aangeboden met flinke kortingen tot wel 50 %.  Aarzel niet, maar loop gewoon de Huis-Galerie binnen !

Om een indruk te krijgen van zijn schilderijen kunt u nu alvast een blik werpen op zijn website : www.willyalferink.nl


Willy Alferink

Exposeert tijdens de kunstroute in

Huis-Galerie Willy Alferink – Weidemolenlaan 20, 7241 VG , Lochem

06 44269088     

walfehaan@ziggo.nl

www.willyalferink.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.