Rolyne Plein

Op 6 november 2021 heeft de kernwethouder van Lochem de heer Eric-Jan de Haan, het nieuwe atelier Kunst Plein Lochem van Rolyne Plein, officieel geopend.
Rolyne komt oorspronkelijk uit Weesp en had daar het kunst atelier “Salon des Beaux-Arts”.

Rolyne is door de twee bekende kunstenaars, Otto van Iersel uit Amstelveen en Pieter van Delft uit Amsterdam, opgeleid. Beide kunstenaars maakte het ook
mogelijk dat Rolyne een eigen stijl kon ontwikkelen. De kleurrijke stadsgezichten van Rolyne, zijn bij vele kunstliefhebbers bekend.

Rolyne heeft haar opleiding in de kunst altijd gecombineerd met het geven van creatief onderwijs aan kinderen. Omdat de vraag naar specifieke workshops toenam,
wilde Rolyne dit bij huis gaan doen. Deze woon- en werkvorm vond Rolyne bij een eerdere dokterspraktijk, aan de Standaardmolenerf 2, in Lochem. Rolyne is nu instaat om te schilderen en tevens haar specifieke workshops aan kinderen en volwassen te geven. In het atelier Kunst Plein Lochem hangen nu de nieuwe kunstwerken van Rolyne en tevens is er informatie over de verschillende workshops en het kinderatelier beschikbaar!

De ligging aan de Koedijk maakt het ook voor Kunst Plein Lochem mogelijk om met Kunstroute Lochem 2022 mee te doen.

Rolyne Plein

Exposeert tijdens de kunstroute in

Kunst Plein Lochem – Standaardmolenerf 2, Lochem

06 – 13551606

kunstpleinlochem@gmail.com

https://www.facebook.com/Kunstpleinlochem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.