Astrid Bakkum


Astrid Bakkum Schildert op doek met figuratieve- en geabstraheerde technieken. Zij onderzoekt verschillende materialen; acryl- olieverf en gemengde technieken. Kenmerkend is het warme kleurgebruik, en de gelaagdheid in het werk, soms glacerend dan weer verdikte sporen van het paletmes. Afwisselend kiest zij voor het grote doek en dan weer het kleinere vlak.

Sfeerrijke landschapsimpressies, bloemen, natuurlijke vormen en het verhaal achter de mens vormen haar inspiratiebron. De afgelopen jaren heeft Astrid haar werk geëxposeerd op tal van locaties en kunstevenementen.

Astrid Bakkum deelt haar passie voor schilderen graag met anderen bij Atelier met Stip, in het Stadshuus. Ze geeft hier schilderles, workshops, organiseert schilderweken naar Frankrijk en geeft creatieve communicatietrainingen aan zakelijke groepen vanuit de visie; door te schilderen leer jezelf en elkaar beter kennen.

Astrid Bakkum

Exposeert tijdens de kunstroute in

Het Stadshuus – Markt 3, 7241 AA, Lochem

06 24639490

info@ateliermetstip.nl

www.ateliermetstip.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.