Renee van Elburg

Mijn naam is Renee van Elburg, woonachtig in Ruurlo. Tijdens de lerarenopleiding Beeldende kunst en Vormgeving volgde ik o.a. het vak keramiek en vond daarin mijn passie. Mijn inspiratie komt uit de natuur. Ik ben zelfstandig keramiste en maak voornamelijk dieren.

Mijn werk is handgevormd en zorgvuldig afgewerkt. Ik werk met steengoed klei, oxides/kleurpigmenten en glazuur. Voor mij is klei het meest veelzijdige materiaal dat er is dat op vele manieren bewerkt kan worden. Mijn keramiek wordt op hoge temperatuur gebakken en is daardoor winterhard en geschikt voor in de tuin.

Ik maak ook urnen die winterhard zijn en dus buiten kunnen blijven staan.

Renee van Elburg

Exposeert tijdens de kunstroute in

Gudulakerk – Markt, Lochem

Let op: alleen op 1e en 2e Paasdag.

06 48450286

atelierrenee@hotmail.com

Facebook: atelier.renee.9

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.