Corine Kroezen

Mijn werk is een conversatie met de aanschouwer.

De geboetseerde sculpturen en wandornamenten van beeldend kunstenaar Corine Kroezen zijn een conversatie met de aanschouwer. Elk werk is gemaakt met het doel de ogen te strelen, een gevoel ontlokken en aan te zetten tot nadenken. Zij haalt haar inspiratie uit de natuur waarbij vooral bomen, jaarringen en boomstammen een grote rol spelen. Daarnaast heeft ze een grote liefde voor alles wat er in de zee te vinden is en de beweging van  water op zich.

Na een opleiding tekenen en schilderen aan de kunstacademie kwam zij bij toeval in aanraking met klei en heeft daarna workshops en masterclasses gevolgd om verschillende technieken aan te leren.

Het scheppen van iets nieuws en als kunstenaar een vertaalslag te maken van wat je in de natuur tegenkomt is een geweldige uitdaging.  Daarbij is zij altijd op zoek naar niet alledaagse vormen om met de klei, in de opbouw van het werk, al te experimenteren. 

Wanneer zij in haar atelier (Hooisteeg 10 te Waalwijk) aan het werk is, kunt u altijd binnenlopen om te ervaren hoe zij haar werk maakt en een deel van haar werk te bekijken.

Voor meer informatie loop eens vrijblijvend binnen of kijk op haar website www.corinekroezen.nl

Corine Kroezen

Exposeert tijdens de kunstroute in

Landgoed ’t Haveke – Zutphenseweg 113, 7211 EG, Eefde

06 51322054

corinekroezen@ziggo.nl

www.corinekroezen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.