Yolanda Döpp

De stijl van Yolanda Döpp zie je terug in al haar sieraden. Vorm en lijnenspel uit de toegepaste kunst, mode, architectuur en natuur zijn haar inspiratiebronnen. Door de contouren oogt het sieraad vaak sierlijk en luchtig maar tegelijkertijd stralen haar armbanden, colliers, broches en oorbellen ook robuustheid uit.

Döpp sieraden zijn uniek en altijd in een kleine oplage gemaakt.

Daarnaast ontwerpt Yolanda ook sieraden naar kindertekeningen. Met de kindertekening als basis maak ze broches, dasspelden, hangers of manchetknopen. Een bijzonder en persoonlijk cadeau om oma’s, opa’s, vaders en moeders te verrassen.

Yolanda werkt vanuit haar atelier in Amsterdam.

Yolanda Döpp

exposeert tijdens de kunstroute in:

Glas en Licht Atelier Hermine van der Does – Verwoldseweg 30, 7245 VW Laren

06 23062659

info@doppsieraden.nl

www.doppsieraden.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.