Lidwien Mol


Glas is een inspirerend materiaal. Glas is licht en transparant. Spelend met het licht en de omgeving transformeert glas voortdurend van vorm en kleur. Kortom, glas leeft. Lidwien werkt met ‘warm glas’. Nee, ze is geen glasblazer. Zij smelt vlak glas, meestal gekleurd, in een oven die tot rond de 800’C wordt gestookt. Deze vlakke panelen kan zij in een tweede stook buigen tot driedimensionale objecten. Zij werkt met gerecycled groen glas en kleurrijk studioglas.
Naast grafmonumenten maakt zij relatiegeschenken, liturgische objecten, panelen in ramen, ook kopieert ze kindertekeningen in glas en kan zij uw eigen ontwerp uitvoeren. Daarnaast is er natuurlijk het vrije werk. Nieuw is de samenwerking met steenhouwer Gerard Hekkelman en edelsmid Alize Brummelman. Dat opent weer nieuwe wegen.
Lidwien werkt graag in opdracht en geeft ook af en toe workshops. Bel of mail haar gewoon als je zelf aan de slag wilt of een plan(netje) hebt.

U bent van harte welkom.

Lidwien Mol

Exposeert tijdens de kunstroute in

Glasatelier “Als de ziele luistert…” – Bargeweg 9, 7211 DC,  Eefde

06 43430710

lidwien@alsdezieleluistert.nl

www.alsdezieleluistert.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.