Erica Arfman


Toen Erica in 2009 begon met beeldhouwen, had zij nooit gedacht dat ze het na zoveel jaren nog steeds zo leuk zou vinden. Ze zoekt een steen uit, hakt en raspt tot ze tevreden is met het beeld en als ze dan gaat schuren en polijsten komen alle kleuren van de steen naar voren. Het blijft iedere keer weer een verrassing en geeft ontzettend veel voldoening.

De beelden die zij maakt zijn meestal dieren en heel herkenbaar. Het is moeilijk om de neiging te weerstaan om ze even te aaien. Toch zijn ze allemaal weer heel anders door de structuur en de kleur van de verschillende stenen. En ieder jaar komen er weer een paar nieuwe beelden bij.

Erica Arfman

exposeert tijdens de kunstroute in

Atelier Erica Arfman – Molendijk 20, 7245 NE Laren

06 14224455

e.arfman@kpnmail.nl

www.ericaarfman.exto.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.