Trudie de Koning


Trudie schildert voornamelijk stillevens en portretten van mens en dier. Haar schilderijen worden laagje voor laagje opgebouwd in olieverf. Zij gebruikt hierbij technieken die de oude meesters ook hanteerden. Zo maakt ze een perfect gelijkend maar ook spannend schilderij gefascineerd door het spel van licht en donker, waarbij ze het karakter op het doek levensecht weet vast te leggen.
Trudie is in 1968 geboren en tekent en schildert al vanaf haar jeugd. Dit is haar grote passie en zij is dan ook dagelijks vele uren achter haar schildersezel te vinden.
Omdat zij de techniek achter het oude ambacht van het fijnschilderen wilde leren heeft ze bij fijnschilderacademie “Art Partout” eerst een 3 jarige opleiding gevolgd. Daarna heeft ze de specialisaties portretschilderen, stilleven en dieren afgerond.
Trudie geeft sinds 2019 les bij “Art Partout”. Het geeft haar veel voldoening om deze fascinerende schilderkunst “van de oude meesters” ook over te brengen op de cursisten en te zien dat zij daar veel plezier aan beleven.

Tijdens de Kunstroute kunt u mijn werk bekijken op 1e Paasdag 17- en 2e Paasdag 18 april in de Gudulakerk te Lochem. 

 

 

Trudie de Koning

exposeert tijdens de kunstroute in

Gudulakerk – Markt, Lochem

06 55176314

trudiedekoning@kpnmail.nl

www.trudiedekoning.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.