Stoffel van den Hemel


Stoffel van den Hemel maakt schilderijen in gemengde techniek. Ze houdt van de vrijheid om met verschillende materialen te experimenteren en de verrassingen die dit met zich meebrengt. Haar werken komen meestal tot stand zonder vooropgezet plan. Ze vindt inspiratie in vormen, lijnen, kleur en textuur. Monoprint en collage vormen vaak een belangrijk onderdeel van haar werk. Laag over laag werkt zij toe naar een spannend resultaat waarbij veel ruimte blijft voor de eigen interpretatie en verbeelding.

Tijdens de kunstroute exposeert zij, samen met beeldend kunstenaar Jaap van Riet, in eigen atelier aan de Gageldijk.

Stoffel van den Hemel

exposeert tijdens de kunstroute in

eigen atelier – Gageldijk 2, 7241 RJ Lochem

06 43587409

s.van.den.hemel@online.nl

www.stoffel.exto.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.