Miny Odding


Miny laat zich in haar werk inspireren door de krachten in de natuur, welke haar aanzetten tot het schilderen van gesteenten, water en luchten. Het laatste jaar vormt ze zich een beeld van objecten en gebeurtenissen in het indrukwekkende heelal en wil dit proberen weer te geven op doek. Ze spoort je aan tot kijken en beleven in haar verbeeldingen van het oneindige.

Miny volgde haar opleiding in deeltijd bij de AKI Enschede en aanvullende priv├ę-opleidingen. In de loop der jaren heeft ze veel van haar werk mogen exposeren op verschillende locaties in het land.  Een deel van haar werken kunt u zien op locatie De Binding tijdens de kunstroute, maar ook bij haar huis “in stock” in Hengelo.

Miny Odding-Brands

exposeert tijdens de kunstroute bij

Textiel- en Weefatelier De Binding – Exelseweg 3, 7245 VC  Laren

074 2663069 of 06 47788106

w.odding@live.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.