Heidi Olde Scheper


Zowel realistisch als abstract probeer ik in mijn werk mens en dier zo treffend mogelijk weer te geven. Daarbij gebruik ik olieverf, acrylverf en 3D materiaal. Ik werk ook in opdracht om een portret of iets passends bij je interieur te maken. Een aantal van mijn werken kunnen een inspiratie zijn om iets naar je wens te maken.

Ik ben geboren 1964 te Enschede. Na de middelbare school heb ik Duits en Aardrijkskunde gestudeerd aan de lerarenopleiding in Utrecht. Daarna was ik 30 jaar werkzaam in het voortgezet onderwijs, waarvan de meeste jaren in Winterswijk. Hier zijn ook mijn drie kinderen geboren en opgegroeid. 

Tijdens de Kunstroute kunt u mijn werk bekijken op 1e Paasdag 17- en 2e Paasdag 18 april in de Gudulakerk te Lochem. 

Heidi Olde Scheper

exposeert tijdens de kunstroute  in

Gudulakerk

Markt, Lochem

06 44560939

heidi.oldescheper@xs4all.nl

heidioldescheper.exto.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.