Nantko Bosscher


Geboren in 1947 als derde telg uit een gezin van vier kinderen groeide ik op in een arbeidersgezin in Hoogezand. Van jongs af aan heeft hout mij geïntrigeerd. Met de handen op de juiste plaats koos ik voor een carrière in de houtbewerking.

Sinds 2005 werden mijn ideeën over houtbewerking als kunst steeds duidelijker. Vanaf dat moment hou ik me met veel passie bezig met kunst-houtdraaiwerk.

Het werk wat ik maak is vooraf intuïtief gevonden, maar wordt ook bepaald door het karakter en de schoonheid van het hout. Ik weet waar ik begin, maar nooit waar het uiteindelijke proces toe zal leiden.

Ik exposeer tijdens de kunstroute bij de boerderij op de Molengronden, de Imenkamp aan de Runmolenlaan 25 in Lochem en hoop jullie daar te zien.

Nantko Bosscher

exposeert tijdens de kunstroute in

De Imenkamp, Runmolenlaan 25, 7241 VE Lochem

06 22331254

nantko1@hetnet.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.