Elly van der Graaf

Voor Elly van der Graaf is vormgeving, naast draagbaarheid het uitgangspunt. Dit levert verrassende sieraden op. De vormgeving is van strak, bijna minimalistisch, naar uitbundig. Haar sieraden zijn vernieuwend en met een eigen signatuur.
De uitvoering, met oog voor detail is vaak in zilver. De uitstraling van dit materiaal combineert mooi met veel natuurlijke stenen.
Elly heeft een heel eigen kijk op de verwerking van (edel) stenen. In haar collectie vind je prachtige geslepen stenen in bijzondere slijpsels. Soms zijn stenen gedeeltelijk geslepen, maar is ook een deel van het natuurlijke breukvlak bewaard. Zo maakt zij optimaal gebruik van de breking van het licht. Daarnaast verwerkt zij ook veel stenen in hun natuurlijke vorm, met vaak de mooiste breukvlakken.

Elly van der Graaf

exposeert tijdens de kunstroute in

Het Haveke

Zutphenseweg 113, 7211 EC Eefde

06 46633370

naturebyelly@gmail.com

www.naturebyelly.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.