Erica Ordelman

Mijn naam is Erica Ordelman en ik ben woonachtig in Laren.

Ik ben mijn hele leven al creatief bezig geweest met o.a. tekenen, schilderen en boetseren. Naast het geven van teken -en schilderlessen aan kinderen en volwassenen heb ik sinds oktober 2020 een (vintage) winkel, genaamd Tante Annie waar ik ook mijn eigen werk verkoop.

Sinds 3 jaar ben ik aan het experimenteren met het maken van linoleumsneden. Het is een mooie techniek en het geeft veel voldoening bij het maken van een afdruk. Naast het drukken op papier, gebruik ik ook oude linnen stof, waardoor er een mooie structuur ontstaat in de print.

Mijn inspiratiebronnen zijn de grafische en organische patronen uit met name de jaren ’60 en ’70, en uit de natuur.

Erica Ordelman

Exposeert tijdens de kunstroute bij

HCR ’t Langenbaergh – Deventerweg 1, 7245 AW Laren

06 13407753

ericaordelman@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.