Jos de Brouwer

Jos de Brouwer neemt dit jaar voor het eerst deel aan de kunstroute Lochem en stelt tevens voor het eerst zijn werken ten toon. Van beroep is hij huisschilder, maar al in zijn jeugd is hij wel eens met kunstschilderen bezig geweest. Een aantal jaren geleden wekte dit opnieuw zijn interesse en is hij schilderlessen gaan volgen. Deze lessen waren vooral gericht op het schilderen van stillevens. Hierdoor heeft hij zich de techniek van het realistisch schilderen nog meer eigen gemaakt. Naast zijn passie voor kunstschilderen is hij ook een groot muziekliefhebber en combineert dit door het schilderen van popartiesten. Hij werkt met olieverf op paneel en de lijsten voor deze schilderijen maakt hij ook zelf.

Zijn werken zijn beschikbaar voor bruikleen.


Jos de Brouwer

exposeert tijdens de kunstroute bij

Grandcaf├ę-Bistro-rant ’t Langenbaergh -Deventerweg 1, 7245 AW Laren (Gld)

06 15522379

josdebrouwer@ziggo.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.