Wie komt ons enthousiaste team versterken?

Bestuursvergadering

Als nieuw bestuur zijn we de eerste stappen richting Kunstroute 2022 aan het zetten. We gaan ervanuit dat de verschillende locaties weer gewoon fysiek bezocht kunnen worden en hebben er dan ook echt weer zin in! Echter, om alles goed te kunnen organiseren, inclusief een deelnemersborrel voorafgaand aan de route, zijn we nog op zoek naar een extra bestuurslid. Je hoeft zelf geen kunstenaar te zijn, maar het is natuurlijk wel leuk wanneer je er affiniteit mee hebt en het belangrijk vindt dat de jaarlijkse Lochemse Kunstroute behouden blijft.

Heb je interesse? Stuur dan even een berichtje naar info@kunstinlochem.nl of neem contact op met Astrid Bakkum 06-24639490 of Marieken Nieuwdorp 06-81077921. We kunnen je dan een verdere toelichting geven en wie weet wordt je dan helemaal enthousiast. We zien uit naar je reactie! Alvast reuze dank!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.