Hannah Angevaare


Zichtbaar maken wat onzichtbaar lijkt

In de schilderijen van Hannah vind je allegorieën, symbolen en ook soms alleen maar kleuren, die zichtbaar maken wat onzichtbaar lijkt. In het beste geval herinneren haar schilderijen aan het wezen van alles wat leeft; kracht en tederheid van het ZIJN, dat zo vaak schijnt onder te gaan in de hectiek van het dagelijks leven. De schilderijen stralen vaak stilte en een bijzonder licht uit. Ze nodigen de kijker uit om de aandacht naar binnen te richten op dat wat achter de verschijnselen aan de buitenkant onvergankelijk is en alles verbindt…. ons allen verbindt.

Haar drijfveer in de kunst, bij het schilderen, schrijven, muziek maken en ook als kunsttherapeute en bij het geven van inspirerende cursussen in kunst en filosofie, is mensen hun innerlijke rijkdom te laten ontdekken. Te herinneren aan dat wat eeuwig is en onvergankelijk is. Alles draait om essentie en het wezen der dingen. Ook is de wereld met haar verschijnselen wondermooi en kleurrijk. Fascinerend voor Hannah is die wereld die achter of in deze wereld als een andere dimensie aanwezig is.

“Man sieht nur mit dem Herzen gut, Das Wesentliche ist fur die Augen unsichtbar” – Antoine de Saint-Exupéry

Hannah Angevaare

exposeert tijdens de kunstroute in eigen atelier

Haarkamp 33

7213 CC Gorssel

06 22430427

http://www.artofhannah.com

http://www.presencethroughart.com

hannah@artofhannah.com

http://www.abuddhaaday.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *