Marianne Heuvelink

Marianne Heuvelink ontwerpt en maakt sieraden, onder de naam Abalorio Sieraden. In het begin vooral sieraden van glaskralen. Vandaar de naam Abalorio, het Spaanse woord voor kraal, naar de speciale plaats die Spaans in haar leven inneemt.

In de loop van de jaren is ze ook andere technieken en materialen voor haar sieraden gaan toepassen, zoals quartz, hematiet en andere (half)edelstenen, aluminium, friendly plastic, glashangers van Tiffany (glas in lood) of fusion glashangers enzovoort.

Marianne verkoopt haar collectie op kunstmarkten, braderieƫn en aan huis. Ook maakt zij sieraden op bestelling. In principe is veel mogelijk. U kunt uw wensen kenbaar maken of zelf uw sieraad samenstellen met behulp van de ruime keuze aan materialen die Marianne heeft. Sieraden kunnen ook op maat gemaakt worden, als u voor een speciale gelegenheid een mooie bijpassende ketting en/of armband wilt dragen.

Heeft u nog kralen van een oude ketting of armband, maar weet u niet wat u er mee moet? Marianne maakt er graag een mooi nieuw sieraad van. Ook repareert zij sieraden.

Wilt u zelf aan de slag? Marianne verzorgt workshops sieraden maken voor volwassenen en kinderen. Leuk voor een vriendinnen-/zussendag, vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of kinderfeestje.


Marianne Heuvelink

exposeert tijdens de kunstroute bij

Boetiek Hotel BonAparte

Lochemseweg 37

7244 RN Barchem

06 53697829

abaloriosieraden@gmail.com

http://www.abalorio-sieraden.vpweb.nl

Instagram: abaloriosieraden

Facebook: Abalorio Sieraden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *