Lex van Drooge

Lex van Drooge exposeert in de Zwiepse Molen met foto’s gemaakt met name in Nepal en Tanzania.

In zijn fotografie laat hij zich inspireren door de schilderkunst. Fotografie is voor hem dan niet het vastleggen van de werkelijkheid, maar het creëren van een beeld van de werkelijkheid dat sterk genoeg is om de aandacht te vangen en vast te houden. Het creatieve proces is het vangen van het juiste beeld, bij voorkeur zonder dat beeld te arrangeren. Compositie, kleur en lichtval spelen daarbij een belangrijke rol. Net als in de schilderkunst bestaan zijn foto’s uit portretten, landschappen, taferelen en stillevens.

Geëxposeerd wordt met foto’s die in groot formaat (120 x 80 cm) zijn afgedrukt op canvas.


Lex van Drooge

exposeert tijdens de kunstroute bij

De Zwiepse Molen

Zwiepseweg 165

7241 PT Lochem

06 15087688

lvandrooge747@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *