Schildersclub Hans Zweverink

Onder leiding van Hans Zweverink, die al meer dan 25 jaar schilderles geeft in Lochem, schildert een groep kunstenaars ieder in zijn of haar eigen stijl. Zij worden geholpen en uitgedaagd om zich te ontwikkelen en technieken te verbeteren. Door deze individuele aanpak vind je hier meerdere olieverftechnieken en uiteenlopende schilder-stijlen: abstract, figuratief, impressionistisch en expressionistisch. Tijdens de kunstroute laten zij u graag die grote verscheidenheid aan schilderijen zien.

Iedereen met belangstelling is van harte uitgenodigd hen te bezoeken.

De deelnemende groep bestaat uit Aad ten Wolde, Aglea Schuffelen, Hetty Decoz, Mariƫlle Verbeek, Marion Zuidema, Paula van Enk, Renate Ruis en Wim van Waveren Hogervorst.


schildersclub Hans Zweverink

exposeert tijdens de kunstroute in

’t Overschotje

De Elzenlaan 3

7241 RX Lochem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *