Marianne Heuvelink

Marianne Heuvelink ontwerpt en maakt sieraden, onder de naam Abalorio Sieraden. In het begin vooral sieraden van glaskralen. Vandaar de naam Abalorio, het Spaanse woord voor kraal, vanwege de speciale plaats die Spaans in haar leven inneemt. 

In de loop van de jaren is ze ook andere technieken en materialen voor haar sieraden gaan toepassen zoals quartz, hematiet en andere (half)edelstenen, aluminium, Friendly Plastique Magique, glashangers van Tiffany (glas in lood) of fusion glashangers enz.. Marianne verkoopt haar collectie op kunstmarkten, braderie├źn via haar webshop en aan huis.

Ook maakt zij sieraden op bestelling. U kunt uw wensen kenbaar maken of zelf uw sieraad samenstellen met behulp van de ruime keuze aan materialen die Marianne heeft. Sieraden kunnen ook op maat gemaakt worden, als u voor een speciale gelegenheid een mooie bijpassende ketting en/of armband wilt dragen.

Heeft u nog (materialen van) een oud sieraad, maar weet u niet wat u er mee moet? Marianne maakt er graag een mooi nieuw sieraad voor u van. Of verwerkt het in een Vintage Sieraad als u er geen belangstelling meer voor heeft. Zo krijgen hangers en kralen een nieuw leven, gerecycled dus. Ook kan zij uw sieraden repareren.

En wilt u zelf wel eens aan de slag? Marianne verzorgt workshops voor volwassenen en kinderen. Leuk voor een vriendinnen-/zussendag, vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of kinderfeestje.


Marianne Heuvelink

Exposeert tijdens de kunstroute in

Boetiek hotel BonAparte – Lochemseweg 37, 7244 RR Barchem

06 53697829

abaloriosieraden@gmail.com

www.abaloriosieraden.nl / www.abalorio-sieraden.vpweb.nl

Facebook: abaloriosieraden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.