Maaike Buiter

Maaike Buiter (1953); levenskunstenares, is begonnen met schilderen in 1990. Als kunstenares heeft ze een geheel eigen stijl ontwikkeld. Door de jaren heen zijn haar schilderijen intenser en ook maakt ze al geruime tijd Heling Art. Dit sluit nauw aan bij haar intuïtieve cursussen, zoals Mandala-tekenen & Intuïtief-schilderen.

Haar werk kenmerkt zich door veelkleurigheid, detaillering en het verwerken van allerlei materialen. Het geeft een unieke beleving en sfeer. De materialen worden door haar tot het uiterste uitgedaagd, waardoor elk schilderij een feest is om naar te kijken, het maakt vrolijk en energiek.

Bij haar Healing Art ga je als het ware op reis door het schilderij en jezelf…. een korte spirituele reis…. die je niet zo maar los laat. Haar nieuwste werk betreft een Bomen-serie. Deze “Magical Wonder Trees” laten de bezieling van bomen tot leven komen, evenals Maaike’s diepe intense relatie met de natuur.

Coaching Cursussen = Samen met een groep of familie Mandala-tekenen of Intuïtief tekenen? Dat kan op afspraak, ook op locatie.

Een eigen schilderij in opdracht? = Maaike maakt het met liefde!


Maaike Buiter

exposeert tijdens de kunstroute in eigen atelier

Bel of mail voor een afspraak!

De Hof 22

7218 LB Almen

06 54926401

info@maaiki.nl

http://www.maaiki.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *