Adriana Witteman

Adriana Witteman werkt in de sluier-techniek. Dit is aquarelverf, waarbij de pigmenten in vele lagen water over elkaar heen worden gelegd. Dit kan per werk verschillen van 50 tot 100 lagen. Deze meditatieve manier van werken vraagt afstemming en stilte in jezelf. Elk schilderij heeft een ontstaansperiode van 3 tot 6 maanden.

Onderwerpen zijn licht en duisternis; onderzoek naar de kleuren zelf. Dat wat wil ontstaan tijdens het sluieren dient zich aan in het proces.

Adriana is helder-voelend/-wetend, heeft zich verdiept in de antroposofische kleurenleer en houdt zich bezig met de geestelijke wereld. Daarnaast zijn de onzichtbare energieƫn van plekken, dieren en kristallen voelbaar en willen zich tonen op papier. Dit zal voor de toekomst nog meer om uitwerking vragen.

De Kunstboerderij in Barchem is de plek waar zij woont en werkt, hier loopt een leylijn en is een inspirerende energie aanwezig.


Adriana Witteman

exposeert tijdens de kunstroute

De Kunstboerderij

Sleumersteeg 4b

7244 PA Barchem

06 49461468

adrianawitteman@gmail.com

http://www.adrianawitteman.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *