Ilse Scholten

Ilse Scholten is keramiste en beeldend kunstenares. Ze is geboren in 1970 en opgegroeid in Bennekom (Gelderland). In Maastricht heeft ze op de kunstacademie gezeten. Inmiddels woont ze 20 jaar in Enschede met haar man en hebben ze 2 studerende dochters. Haar dagen brengt ze genietend door in haar atelier. Naast dat ze zelf graag boetseert werkt ze graag met mensen. Al geruime tijd geeft ze cursussen, workshops en Raku-workshops in haar atelier genaamd: Keramiek Atelier Antoinette.

Klei dwingt Ilse de tijd te nemen voor een werkstuk en geeft haar rust. Iedere periode werkt ze aan wat anders. In haar werk herken je haar onderscheidende stijl: kleurrijk, gevarieerd en eigenzinnig. Ieder object heeft zijn eigen betekenis/bedoeling. Ook maakt ze tuinobjecten, zoals geluksvogels.

Ze is een creatief iemand in hart en nieren en houdt van organiseren.

Op afspraak kunt u langskomen in haar atelier. In galeries, op kunstmarkten, op keramiekmarkten en op haar webshop kunt u haar kunst zien en kopen.


Ilse Scholten

exposeert tijdens de kunstroute bij

Terrakotta

Verwoldseweg 41

7245 VZ Laren

06 10777642

http://www.ilsescholten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *