Ralf Toevank

Ralf is na zijn metaalopleiding LTS en MTS werktuigbouw toevallig in het smidsvak terecht gekomen. Maar vroeger was hij altijd al bezig met het zelf maken en repareren van allerlei voorwerpen. Vanaf 1995 heeft hij in verschillende smederijen en andere metaalbedrijven door het hele land gewerkt.

Sinds 2012 is hij voor zichzelf begonnen in zijn eigen smederij in Ruurlo. Zijn hoofdmoot is het smeden/vormgeven/restaureren van allerlei metalen in al zijn facetten en daarnaast is hij graag artistiek bezig, zowel voor zichzelf als in opdracht of voor bedrijven. Ook geeft hij workshops smeden in zijn smederij onder het mom van “teambuilding” en gezelligheid, maar ook voor een stukje promotie van het vak!


Ralf Toevank

exposeert tijdens de kunstroute in

De Gudulakerk

Markt

7241 AA Lochem

06 51740856

ralftoevank@live.nl

http://www.smederijtoevank.nl

Facebook: Smederij Toevank

Instagram: smederijtoevank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *