Bob Radstake

Bob Radstake; autodidact kunstenaar die zich sinds 2007 helemaal op het “levend bouwen” heeft toegelegd. Een vernieuwende bouw- en kunstvorm, waarbij hij levende bomen in vorm laat groeien tot bijzondere objecten en zelfs huizen. Ook ontwerpt en bouwt hij interieurs en tuingerelateerde bouwwerken met behulp van wildhout en gerecyclede materialen. Alles van zijn hand neemt je mee in een idyllisch sprookje om even helemaal in weg te dromen.

Bob leeft met zijn vrouw en dochter in een zelfvoorzienend huisje in het bos. Doordat het thema zelfvoorzienend een trendy onderwerp is, zijn Bob en zijn gezin door verschillende TV-zenders in beeld gebracht. Zij waren o.a. te zien bij “Wildpark NI”, “Lauren en het geld” en “Dennis en de vrije geesten”.

Deze excentrieke kunstenaar heeft als droom om een “levend dorp” te bouwen; een dorp waar de huizen en andere bouwwerken van levende bomen worden gebouwd. Meer hierover vertelt hij graag tijdens de kunstroute.


Bob Radstake

exposeert tijdens de kunstroute

Bergweg 3

7242 EP Lochem

06 46395458

bob@thegreenmanproject.nl

http://www.hetlevendedorp.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *