Ria Wiltingh

Ria werkt als beeldhouwster en laat zich leiden door de vorm van de steen waar ze mee werkt. In haar werk staan mensen centraal. Daarnaast werkt ze met textiel (Stone Art). Hierbij is ook de mens in beweging haar uitgangspunt.

Ria heeft ook een eigen atelier in Vierakker, waar haar kunst te zien is. Voor meer informatie over openingstijden kunt u haar website bekijken. Ook staan er werken van Ria in de theetuin Vierakker, die van maart t/m oktober open is (voor openingstijden zie www.theetuinvierakker.nl).

Ook verzorgt Ria workshops voor beide varianten van genoemde kunstvormen in haar eigen atelier. Hierover is meer informatie beschikbaar op haar website en tijdens de kunstroute.


Ria Wiltingh

exposeert tijdens de kunstroute bij

Landgoed Morgenstern

Witzand 4

7244 NC Barchem

06 12454511

wiltingh@hotmail.com

http://www.atelierbeeldigbuiten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *