Frederike van Steinvoorn-Baars

In 1999 is Frederike begonnen met schilderen. De eerste jaren was zij vooral gericht op realistisch schilderen. Zij maakte de werkelijkheid met precisie na in vorm en kleur. Het naschilderen gaf haar na verloop van tijd geen voldoening meer. Langzaamaan is zij begonnen om het landschap te abstraheren. De landschappen werden voorzien van een persoonlijke “touch”. Vervolgens ging zij experimenteren met verschillende materialen. Zij verwerkt allerlei materialen in haar werk, zoals kranten, structuur, zand, touw etc. Naast abstract schilderen heeft zij nog steeds plezier aan het schilderen van landschappen.


Frederike van Steinvoorn-Baars

exposeert tijdens de kunstroute bij

Landgoed Morgenstern

Witzand 4

7244 NC Barchem

06 36532343

frederikevansteinvoornbaars@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *