Nicole van Heeswijk

Misschien wel de leukste locatie of misschien wel de raarste locatie, kunt u vinden op de Molenweg 58 in Gorssel. Verstopt achter het tankstation laat Nicole haar werk zien in haar eigen atelier/galerie.

Samen met Judith Mulder (keramiek) maakt Nicole hier moderne sieraden. Gorssel heeft dus naast Museum MORE nog veel meer kunst te bieden en dat laten zij u graag even zien. De hier getoonde afbeeldingen zijn slechts een kleine greep uit het grote aanbod dat u op deze locatie kunt vinden. Beide kunstenaars hebben hun eigen stijl, die u niet zo een-twee-drie ergens anders ziet. Kom gewoon een kijkje nemen want het zelf zien…. zegt meer dan 1000 woorden. Ze heten u van harte welkom.


Nicole van Heeswijk

exposeert tijdens de kunstroute op eigen locatie

Ateliers Galerie 58

Molenweg 58

7213 XH Gorssel

06 25006784

junic@home.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *