Sandra van de Griendt

Structuren verschijnen en verdwijnen voortdurend om je heen, gemaakt door de natuur of door activiteiten van de mens, vaak onbedoeld en onopvallend. Geïnsprireerd door deze structuren maakt Sandra haar foto’s en tekenwerk.

Begonnen met beeldhouwen en tekenen raakte zij steeds meer gefascineerd door de fotografie. Het begon met het fotograferen van haar eigen beeldhouwwerken, maar al gauw ontdekte ze dat de mogelijkheden binnen de fotografie oneindig zijn. Via de beelden en landschappen zoomde zij steeds meer in op details; patronen in spiegelingen, reflecties en schaduwen, zowel binnen als buiten. Patronen die associaties met iets oproepen. Zij creëert vervreemdende beelden waarbij je iets langer stil blijft staan om het op je in te laten werken.

Tijdens de kunstroute Lochem zijn zowel haar foto’s als tekeningen te zien, maar de nadruk ligt op de foto’s.

Sandra exposeert samen met Anneke Lubbers en Janneke Aalbers op het prachtige landgoed Ehzerwold in Almen waar hun verstilde foto’s goed tot hun recht zullen komen.


Sandra van de Griendt

exposeert tijdens de kunstroute

Landgoed Ehzerwold

Ehzerallee 14

7218 BS Almen

06 12899604

sandra@chabot.info

http://www.Fibre-Art.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *