Ewout van Roon

In de studio en het huis van deze videokunstenaar is een voorproefje te zien en te horen van de Videosymfonie Mother Sea die hij aan het maken is met de Tsjechische componist David Wurczel. Daarnaast onder andere een vertoning van een film uit een project waarbij de Griekse mythologie centraal staat. Daarbij vermengt de videokunst zich met schilderijen van Ludewien Zweerus en foto’s van Janneke Aalbers.

Kenmerkend voor zijn videokunst is de zoektocht naar schoonheid, veelal gevonden in de natuur, maar soms ook in een paar druppels gekleurde inkt. Verstilde beweging weergegeven in video. Vol kleur, harmonie en klank. Beelden om van te genieten, tot jezelf te komen en bij weg te dromen. De videoschilderijen die zo zijn ontstaan presenteert Ewout tijdens videoconcerten en exposities.


Ewout van Roon

exposeert tijdens de kunstroute

Schoolstraat 5

7211 BA Eefde

06 53985104

info@ewoutvanroon.nl

http://www.ewoutvanroon.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *