Louky Scheltema

Wees welkom bij een expositie in de voormalige school, atelier en buiten in het voedselbos. Louky Scheltema (Rotterdam 1960) is een veelzijdig kunstenaar met kleurrijk werk. Gediplomeerd autonoom kunstenaar en eerstegraads docent beeldende vorming. Zij maakt glasobjecten, bronzen beelden, tekeningen, schilderijen op canvas en plexiglas, wandkleden van zijde en wolvilt en buitenbeelden.

Informeer ook voor schilderportretten, schilderlessen of workshops glasfusing.

Eerder is zij opgeleid tot technisch bedrijfskundige en werkzaam geweest als organisatie adviseur, docent organisatiekunde en manager/directeur bij een kenniscentrum voor beroepsonderwijs. Later volgde zij de opleiding Vrije Academie Rotterdam 1998-2001 en de Willem de Kooning Academie Rotterdam 2001-2003 (richting Autonome Kunst + Docentenopleiding 1e graads).

Sinds 2009 exposeert zij zo’n 13 keer per jaar in binnen- en buitenland. Ook voert ze opdrachten uit voor in de openbare ruimte. In haar atelier geeft Louky schilderlessen en workshops glasfusing. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.


Louky Scheltema

exposeert tijdens de kunstroute

Wildenborchseweg 30

7251 KJ Vorden

06 44540232

http://www.breinfit.nl

scheltema@kunstwaard.nl

http://www.loukyscheltema.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *