Louky Scheltema

Sinds 2009 is Louky Scheltema (Rotterdam 1960) fulltime beeldend kunstenaar. Eerder opgeleid tot technisch bedrijfskundige en werkzaam geweest als organisatie adviseur, docent organisatiekunde en manager/directeur bij een kenniscentrum voor beroepsonderwijs. Later de opleiding Vrije Academmie Rotterdam 1998-2001 en Willem de Kooning Academie Rotterdam 2001-2003 (richting Autonome Kunst + Docentenopleiding 1e graads).

Louky maakt figuratief en abstract werk. Portretten op canvas en in glas. Verwondering hoe het landschap en de directe omgeving van de mens verandert door de jaren heen. En transparantie van het bewerkte materiaal speelt een rol bij experimenteren. Zij maakt glasobjecten met glasfusing, bronzen beelden met glas, schilderijen op canvas en op plexiglas en wandkleden van zijde en wolvilt.

Sinds 2009 exposeert zij zo’n 13 keer per jaar in binnen- en buitenland. Ook voert ze opdrachten uit voor in de openbare ruimte. In haar atelier in de voormalige Prinses Julianaschool 1913, Wildenborchseweg 30, 7251 KJ in Vorden, geeft Louky schilderlessen op maandagavond of dinsdagochtend en workshops glasfusing op vrijdag, zaterdag of zondag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.


Louky Scheltema

exposeert tijdens de kunstroute

Wildenborchseweg 30

7251 KJ Vorden

06 44540232

scheltema@kunstwaard.nl

http://www.loukyscheltema.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *