Yolanda Döpp

Goudsmid Yolanda Döpp (1965) uit Amsterdam Noord ontwerpt al ruim 30 jaar bijzondere sieraden, die in heel Nederland te koop zijn. Yolanda’s atelier is ondergebracht op het Zamenhofterrein in Amsterdam Noord, waar 200 creatieve ondernemers gezamenlijk naar buiten treden.

Haar sieradencollectie – in zilver of goud – zijn strak vorm gegeven en mooi afgewerkt. Zij laat altijd de vorm in het gehele sieraad door lopen. De vorm is het sieraad. Döpp-sieraden zijn uniek en altijd in kleine oplage gemaakt.

Vorm en lijnenspel uit de toegepaste kunst, mode, architectuur en natuur zijn vaak haar inspiratiebronnen. Door de contouren van haar sieraden oogt het sieraad sierlijk en luchtig, maar tegelijkertijd stralen haar armbanden, colliers, broches en oorbellen ook robuustheid uit.

Daarnaast ontwerpt Yolanda ook sieraden naar kindertekeningen. Met de kindertekening als basis maakt ze broches, dasspelden, hangers of manchetknopen. Een bijzonder en persoonlijk cadeau om oma’s, opa’s, vaders en moeders te verrassen.


Yolanda Döpp

exposeert tijdens de kunstroute bij

Glas en licht atelier Hermine van der Does

Verwoldseweg 30

7245 VW Laren

06 23062659

info@doppsieraden.nl

http://www.doppsieraden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *