Marie-José Beks

Schilderen doet zij voor haar plezier. Inspiratie haalt zij uit de natuur – vooral boomstammen, lucht, water en rotsformaties fascineren haar – en uit allerlei vormen en beelden die zij om zich heen ziet. Zij vindt het leuk daarbij in te zoomen op details, te spelen met kleuren en te ontdekken wat het effect is van onverwacht kleurgebruik.

In de loop der jaren heeft zij verschillende kunstenaars als leraar gehad; de laatste tien jaar schilderde zij aan de Gooise Academie in Laren onder de bezielende leiding van John Konijn uit Amersfoort.

Meerdere malen heeft zij haar werk geëxposeerd in voor publiek toegankelijke ruimten in Amsterdam, Breda, het Gooi en Vorden.


Marie-José Beks

exposeert tijdens de kunstroute in

De Kunstboerderij

Sleumersteeg 4b

7244 PA Barchem

06 36135893

mjbeks@planet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *