Marie-José Beks

Schilderen doet zij voor haar plezier. Inspiratie haalt zij uit de natuur; vooral boomstammen fascineren haar. Zij vindt het leuk daarbij in te zoomen en te spelen met kleuren. Ook allerlei vormen en beelden die zij om zich heen ziet kunnen onderwerp van een schilderij zijn, maar ook portretten.

In de loop der jaren heeft zij verschillende kunstenaars als leraar gehad; de laatste tien jaar schilderde zij aan de Gooise Academie in Laren onder de bezielende leiding van John Konijn uit Amersfoort.

Meerdere malen heeft zij haar werk geëxposeerd in voor publiek toegankelijke ruimten in Amsterdam, Breda, het Gooi en Vorden.


Marie-José Beks

exposeert tijdens de kunstroute uitsluitend digitaal

06 36135893

mjbeks@planet.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *