Jet Rienks

Jet Rienks woont sinds 2008 in Lochem. Ze is gefascineerd door glas en is jaren geleden begonnen met glas-in-lood. Door veel met glas bezig te zijn ontstond bij Jet steeds meer interesse voor het materiaal en de mogelijkheden hiermee. Gaandeweg heeft ze haar aandacht verlegd naar het glasfusen (smelten).

In de loop der jaren heeft Jet haar eigen stijl ontwikkeld en maakt ze vooral glazen sieraden. Van fijntjes tot grof werk, in allerlei kleurschakeringen. Alle sieraden zijn met de hand gemaakt en daardoor uniek. Dit zijn geen sieraden die u in de winkel aantreft. Ze zijn tijdloos!

Haar sieraden worden ook wel een Jetj genoemd.


Jet Rienks

exposeert tijdens de kunstroute

Groenewegje 20

7241 HB Lochem

06 29061400

jet@jetrienks.nl

http://www.lzuger.wixsite.com/jetrienkssieraden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *