Bauk Zwaan

Bauk Zwaan, geboren 1955, woont en werkt thuis in een eigen atelier in Harfsen en schildert op een intuïtieve manier. Schilderen komt vanuit het hart. Het kunstwerk ontstaat van binnen uit. Beelden komen uit de kleurlagen verf naar boven. Zij geeft zich over aan de kleuren, vormen en lijnen en verwondert je met haar over de zeggingskracht van elk beeld. De schilderijen krijgen geen titel mee, zodat zijn eigen reis kan maken door het schilderij heen. Waar ben je? Wat zie je?

Zij schildert hoofdzakelijk met acryl en H2oil, maar mag ook graag experimenteren met papier, krijt, inkt en droge pigmenten.


Bauk Zwaan

exposeert tijdens de kunstroute op

Lochemseweg 92e

7217 RJ Harfsen

06 30040751

info@baukzwaan.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *